Professioneel marktplaats script (Als Marktplaats, Speurders) responsive

Advertentie script Demo of direct Bestellen?

Compleet vernieuwde versie, augustus 2017

Met dit marktplaats website script kunt u uw eigen online (tweedehands) advertentie website beginnen zoals Marktplaats.nl of Speurders.nl.
Wij hebben alvast meer dan 1400 categorieën voor u ingebouwd, dus het meeste werk hebben wij al voor u gedaan. Maar deze kunt u indien gewenst natuurlijk ook gewoon verwijderen.

Responsive online (tweedehands) advertentie website CMS

U kunt ervoor kiezen om advertenties gratis te laten plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om per categorie een andere prijs in te voeren. In de demo is het plaatsen van boeken bijvoorbeeld gratis, terwijl een advertentie in de categorie auto weer duurder is dan bijvoorbeeld Contacten. Dit is allemaal in het CMS in te stellen.

Affiliate support CSV feeds (pro versie *)

In de Pro versie is het mogelijk om CSV (affiliate) feeds in te laden vanuit het admin gedeelte. U kunt eenvoudig per categorie een feed in laden. Dit is ideaal als u een affiliate website wilt beginnen, of uw marktplaats website snel met veel advertenties gevuld wilt zien.

Zakelijke abonnementen (pro versie *)
Bedrijven kunnen "abonnementen" afsluiten voor een bepaalde hoeveelheid advertenties. Bedrijven hoeven dus niet per geplaatste advertentie te betalen, maar kunnen vooraf een abonnement afnemen waarmee ze een bepaalde hoeveelheid advertenties kunnen plaatsen. U kunt in het admin instellen of dit per maand, 3 maanden, half jaar, jaar of 2 jaar kan, hoeveel advertenties er kunnen worden geplaatst, en natuurlijk de prijzen hiervan. Ook kunt u instellen of bedrijven met een abonnement gratis een link kunnen plaatsen bij een advertentie.

Ook kunt u in het CMS extra velden toevoegen aan een categorie. Bijvoorbeeld km-stand bij de categorie auto's. Verdere mogelijkheden in het CMS zijn onder andere:

Reeds ingebouwde betaalmodules

marktplaats script chat

Bezoekers kunnen onder andere:

Top Advertenties
Klanten kunnen kiezen voor een Top Advertentie. Top Advertenties worden bovenaan de lijst getoond en zijn extra opvallend. Hierdoor nemen de verkoop kansen van de adverteerder toe. Aan u de keus hoeveel bezoekers moeten betalen voor een TopAdvertentie.

Advertentie duur
Standaard worden advertenties 90 dagen getoond, maar dit kunt u in het admin gedeelte aanpassen. Een week voor het einde van de advertentie krijgen de eigenaars van de advertentie een email met een 'verlengingslink'. Hiermee kunnen ze de advertentie op de online (tweedehands) advertentie website betaald of evt. gratis verlengen. Als de eigenaar niet verlengd, wordt de advertentie automatisch verwijderd.

Uiteraard zit er ook een xml sitemap voor de zoekmachines bij.

Demo admin/cms account?

Een voorbeeld van het uitgebreide pro script vindt u op: https://www.mexign.nl/demo/
U kunt een kijkje nemen in het admin gedeelte via: https://www.mexign.nl/demo/management
Elke 60 minuten wordt de demo opnieuw geïnstalleerd, dus u kunt alles uitproberen.

Vereisten: PHP 5.6 of hoger (bij voorkeur PHP 7+), mysqli, htaccess, mod_rewrite en de mogelijkheid om een externe server te benaderen via bijv, curl, fopen of file_get_contents. Neem bij twijfel contact op met uw hosting provider.

Marktplaats script bestellen of aanpassingen nodig?

Wij leveren het complete marktplaats script altijd in combinatie met installatie op uw server. Wij kunnen het script volledig op uw wensen aanpassen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de layout/template voor u aanpassen, maar ook een RDW koppeling inbouwen voor bijvoorbeeld een auto site of autobedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contact formulier of via telefoon nummer 050 - 569 00 70.

Bestellen?

 

* Alleen de Pro versie beschikt over deze functionaliteit, dit is niet aanwezig in de "Standaard" versie

Bonop, Calle Virgen del Pilar 17a, 29602 Marbella

Contact us?

Call us on +34 644 14 17 35, or you can also use our email form below.